Saturday, March 15, 2014

ZNAČAJ SVESNOSTI U PROCESU REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA




Isceljenje se postiže kada iz nesvesnog ispliva potisnuti sadržaj, koji pamte naše ćelije a mi ga otpuštamo, tako što ćemo toga biti svesni.
Moramo se truditi da budemo svesni tokom celog procesa isceljivanja jer mi nosimo mnogo potisnutog sadržaja, koji smo doživeli od kako smo se rodili pa i kroz prethodne živote. Sve se to nalazi u našem energetskom telu ili auri a tako, i u fizičkom telu.



Dok prolazimo kroz proces isceljenja pokrenut Rekonektivnim frekvencijama, svaki simptom zdravstvenog problema, mora da ispliva na površinu da bi se oslobodio - to je istinsko isceljenje i nema kud, mora kroz nas.
Onog trenutka kada postanemo svesni da je to "simptom" koji je isplivao na površinu, da bi se oslobodio, tada je cilj postignut. Nakon toga je potrebno sačekati vrlo kratko, da bol ( ili tuga,nervoza,bes...) prodje. Onog trenutka kada ono potisnuto predje iz nesvesnog u svesno - prestaje da postoji.
Ako zaboravimo da smo u procesu tj. ne budemo svesni kada počne da boli - tada smo se zaglavili u istom. Tada smo se zaglavili u drami..."ja sam tužna" ili "ja sam nervozna" ...itd. i sve što kažemo ili pomislimo i biva. Univerzum odzvanja i potvrdjuje naše reči.

To bi značilo da nakon što pokrenemo proces isceljenja osoba mora da učestvuje u procesu, tako što će se truditi da to ne zaboravi a to znači kada se jednog jutra probudi tužna,kaže sebi: aha...tuga se oslobadja!
Kada to učini istog momenta je otpustila tugu.Tada treba samo da sačeka vrlo malo i primetiće da tuge više nema. Isto je i kada nas nešto fizički boli.
Kroz proces isceljenja se čak može manifestovati i neki simptom, koji do tada nismo osećali.Odgovor leži, takodje, u našem energetskom telu, gde su svi "zapisi" ili "sadržaji" koje nosimo sa sobom iz prethodnih života.
To su sve naše "lekcije", koje još nisu bile došle na red, da se manifestuju kao bol u fizičkom telu. Svi ti sadržaji se,kroz život, ne manifestuju odjednom, već jedan po jedan, onog trenutka kada smo spremni da naučimo "lekciju" i da se toga oslobodimo.
Kada se pokrene proces isceljivanja ovaj potisnuti sadržaj se oslobadja iz našeg energetskog tela a fizičko telo to oseti (reaguje) a mi svojom svesnošću,,podsečajući sebe da smo u procesu, pomažemo da se to nesmetano odvija. Onog trenutka, kada zaboravimo, smo ga nehotice zakočili i tada se možemo zaglaviti u tim emocijama ili bolovima. To je česta pojava jer proces isceljenja podrazumeva vreme.
To bi značilo, kada nakon 3 tretmana prodje nekoliko meseci a mi zaboravimo, da smo uopšte i bili na tretmanima, taj naš nesvesni um kaže: "Eto nije mi pomoglo...još mi je gore..." i tako kvarimo, ometamo proces.
Da bi se što pre oslobodili i vratili u ravnotežu, moramo svakog trenutka biti svesni, kroz šta prolazimo, da ne bismo ometali sopstveno isceljenje.
Zbog toga dr. Eric Pearl i kaže u svojoj knjizi Rekonekcija i Rekonektivno isceljivanje:
"Ako imate sreće vaše isceljenje će doći u obliku kakav očekujete.A ako zaista budete imali sreće, vaše isceljenje će doći u obliku kakav niste mogli da zamislite - onakvom kakav je Univerzum pripremio za vas !"
Znači - sve je do nas !






1 comment:

  1. Znaci kad se anksiozni strahovi krenu nagomilavati..to znaci da se oslobadjaju i da ako ih se zelim osloboditi potvrdjujem da se oni sad oslobadjaju i izlaze na povrsinu iako ima novih i starih strahova

    ReplyDelete