Saturday, March 15, 2014

REKONEKCIJA JE INSTRUMENT KOJI NAM POMAŽE DA ISCELIMO SAMI SEBE

 

 

Važna napomena:

Ne može nas niko ni spasiti ili isceliti do nas samih.Zbog toga se Rekonekcija razlikuje od ostalih načina isceljivanja. Svaki čovek u sebi nosi mudrost (nazvaću to tim imenom) da sam sebe isceli, kao kada se posečemo pa rana sama zaraste.

Rekonekcija je instrument (alat) koji pokreće tu mudrost u nama da se sami iscelimo.

U procesu isceljenja morate učestvovati jer ste vi taj koji isceljuje sam sebe !

 

Dokaz za to može poslužiti i detalj sa Mikeladjelove slike koja se nalazi na koricama knjige dr. Erica Perla i odnosi se jednim delom na isceljivanje a najvećim na Ličnu rekonekciju.








Mudrost je u nama i samo treba posegnuti za njom.

To je, ustvari, ono što je Mikelandjelo hteo da nam kaže jer se na slici vidi, ako je bolje pogledate, Bog je pružio ruku ali Adam treba da posegne za njom.

Pogledajte u Adama,kao da je lenj a potrebno je samo malo želje i volje i te dve ruke bi se dodirnule.

 

a objašnjenje se krije na ovoj slici ustvari u našem umu:

Svi odgovori su u nama jer se Naša Božanska suština nalazi u našem umu. Rekonekcija je instrument koji nas spaja sa našom Božanskom suštinom.

Bog se nalazi svugde oko nas ali i u nama, zahvaljujući našem mozgu ("prijemnik i predajnik") koji nas povezuje sa našom Božanskom suštinom.

Rekonekcija (lična) nas ponovo povezuje (Re - connection) sa našom Božanskom suštinom, ponekad kažemo sa Izvorom u kom je pothranjeno svo znanje - sve informacije.

Tako je čovek uronjen u to polje, koje nas okružuje (možemo ga nazvati Bog ili Život ili Energija) i poseduje fizičko telo kao i taj um (mozak), koji mu omogućava da bude povezan sa Izvorom.

Bog je u nama!

Hiljadama godina su ovu istinu krili od nas i zato primećujemo da čovek umesto da napreduje se kreće u suprotnom pravcu ka degradaciji, kako lično tako i samo društvo u celini. Evolucija nije stala, ona je stalan proces.

Čovek kao savršeno biće Univerzuma, treba da probudi svoje uspavane potencijale,da bude sve zdraviji i da evcoluira i koristi sve veći procenat tog savršenog aparata, svog uma i koristi svoje moći koje nam je "dao" Bog rodjenjem.

Zato se kaže da se Lična Rekonekcija radi jednom u životu i ogleda se u osvešćivanju osnovnog ličnog potencijala i talenta.

Stavljanje ovog dara u službu razvoja ljudske civilizacije predstavlja ispunjenje naše svrhe rodjenja i ostvarenje najviše lične sreće.

Rekonekcija je primenjena sveta geometrija koja nam omogućava povezanost sa samim Izvorom od kojeg smo potekli - možete ga nazvati Bog, Univerzum ili Ljubav, kako god vama odgovara.

 

Došlo je vreme da sve ISTINE isplivaju na videlo, da čovek postane svestan svog Božanskog porekla i to vreme je sada!

Tako je ustvari i u vašim životima: Potrebna je želja da se dosegne to Božansko stanje jer ste zaista rodjeni, da budete zdravi, srećni i bogati jer ste tu mogućnost dobili svojim rodjenjem.

No comments:

Post a Comment