Wednesday, October 5, 2011

Rekonektivno isceljivanje


Rekonektivno isceljivanje je metoda za poboljšanje psiho-fizičkog stanja osobe.

Ustanovljena je od strane dr. Erika Perla i potvrđena eksperimentima dr. Konstantina Korotkova, dr. Willema Tillera, dr. Gary Schwarca.
Rekonektivno isceljivanje® je najviši oblik isceljivanja koji je trenutno poznat na zemlji. Začudujuće je jednostavan i izuzetno efikasan. Ovde je moć više inteligencije na delu. Iscelitelj je tu da se napravi spona, da se ponovo uspostavi harmonija izmedu Čoveka i Univerzuma. Brojna su dokumentovana lečenja bolesti opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformacija i mentalnih problema.
 Zasniva se na holističkom pristupu, posmatra čoveka kao celinu, smatrajući da su mentalno, emotivno i fizičko stanje povezani i da je potrebno sve te aspekte dovesti u ravnotežu da bi se osoba dobro osećala i bila zdrava. Primenjuje se kada postoji bilo kakva neravnoteža, oboljenje, ali i kada želite da poboljšate kvalitet svog života, uklonite blokade, umanjite negativne emocije, ubrzate lični razvoj.
Tokom ovih tretmana se ne tretira određeni “problem”, praktičar ne mora da zna zašto je klijent došao na tretman. To je bezkontaktna metoda, praktičar ne dodiruje klijenta za vreme tretmana, već stvara određene uslove, polje rekonektivnih frekvencija oko klijenta, a ta energija deluje na celokupno stanje osobe, sve njene nivoe (fizički, mentalni, emotivni), pronalazeći i delujući na uzroke, uklanja energetske nepravilnosti, vraća u ravnotežu, podstiče ispravno funkcionisanje i samoisceljujuće procese i tako dolazi do poboljšanja. I to je ono što ovu metodu čini tako efikasnom.

Preporučuje se serija od tri tretmana, sa razmakom od nekoliko dana između svakog od njih. Tri tretmana su u većini slučajeva dovoljna. Nema potrebe za periodičnim dolascima na tretmane.
Sto se tice rezultata i ocekivanja,neko dobije isceljenje u toku tretmana,a kod nekog je to odlozeno.
Ljudi koji dolaze na tretmane ne treba verovati da ce im to pomoci da bi osetili dobrobit.
Ovi tretmani nisu zamena za odlazak kod lekara i medicinsku terapiju,ali nisu kontraindikovani sa medikamentima.
Evo sta Erik Perl kaze pre tretmana
„Uđite. Lezite i zatvorite oči. Pustite sebe da plutate, ali nemojte zaspati. Verujte, onaj ko sluša misli i molitve sasvim je izvesno već čuo vaše. Ne samo da je čuo sve ono za šta ste se molili, nego je čuo i ono za šta se niste ni setili da se molite. On sve zna. Znao je i pre nego što ste ušli.
Zato prestanite da pričate, zaustavite svoj unutrašnji dijalog i samo slušajte; pustite da vam univerzum donese šta zaključi da vam je potrebno. Samolezite tu i budite otvoreni i spremni da ne doživite ništa isto onako kao što ste spremni da doživite nešto.
Ako ste otvoreni, doživećete ono što je namenjeno vama."
- Rekonekcija- dr. Erik Perl

"Lečenje, kao što smo često skloni da o njemu razmišljamo, zaista može da se odnosi na ublažavanje simptoma, bolesti, slabosti i drugih primetnih smetnji našem normalnom, celovitom funkcionisanju. Lečenje je takođe i obnavljanje čoveka da bi postigao spiritualnu celovitost. U suštini, lečenje je sledeće: otklanjanje ili oslobađanje od blokade ili smetnje koja nas deli od savršenosti Univerzuma. Štaviše, ovo lečenje se odnosi i na našu evoluciju i uključuje evolutivno restrukturiranje naše DNK i našu rekonekciju sa Univerzumom na novom nivou." - dr. Erik Perl

Pošto intezitet ovih isceljujućih frekvencija ne opada sa rastojanjem, tretmani na daljinu su podjednako efikasni kao i ono u kojima se klijent i praktičar u istoj prostoriji.

Seansa traje oko 30 min. Za to vreme klijent opušteno leži na leđima, zatvorenih očiju.
Praktičar rukama ne dodiruje klijenta, već stimuliše tokove frekvencija u njegovom energetskom polju. Ne postoji određeni šablon ni procedura. Čini se da posupak lečenja diktira neka viša inteligencija. Svako ima različito iskustvo za vreme seanse. Ove frekvencije koje leče, koje su inicirane za vreme lečenja, nastavljaju da deluju i pošto je seansa završena, dokle god je to potrebno organizmu klijenta.
Savetuje se da se preliminarno zakaže tri seanse u razmaku ne većem od nedelju dana. Obično se posle treće seanse jasno vidi da li je došlo do značajnijih promena. Tretmane nije potrebno periodično ponavljati.

''Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. ''

~Dr. Erik Perl




No comments:

Post a Comment